Uitverkocht

Kaas met gaatjes 24/04 vanaf 18u

€ 95,00
Uitverkocht

Kaas met gaatjes 24/04 vanaf 18u

€ 95,00

Deze Workshop gaat door op woensdag 24/04 vanaf 18u tot 22u, Hou rekening met eventueel uitloop!

Een erg leerrijke workshop boordevol Tips en tricks!!! 

Je leert een biscuit snijden, vullen en afsmeren met ganache!

Je leert ze bekleden met fondant, maar ook de drum waar de taart op komt te staan.

De kaas moet gestapeld worden dus je leert ook de techniek van het stapelen.

Je leert hoe je makkelijk een muisje boetseerd.

Daarnaast leer je ook de techniek van het "dusten" om extra diepte te creeeren in je kunstwerk!

Er wordt zoals altijd gezorgd voor een drankje en iets lekkers!

Kortom een enorm waardevolle workshop, maar vooral een gezellige avond!

Na afloop ga je naar huis met je prachtige en lekkere kunstwerk, ik zorg voor een stevige doos zodat hij goed vervoerd kan worden.

 

 

 

 

Wanneer? 7 mei 2024 van 19 tot 22u

Wat gaan we doen? 

We Maken de koeken, de zwitserse room, op de manier waarop ik ze zelf steeds maak! Jullie krijgen dus mijn persoonlijke recepten mee naar huis!

We maken de koeken dit keer in thema van moederdag, dus we maken er een hartje van. 

We decoreren deze verder met fruit en macarons en extra toefjes botercreme (waarvan ook het recept zal gedeeld worden)

Ik leer jullie ook hoe jullie op een gemakkelijke manier de macarons kunnen bakken. (we zullen er ook samen nog bakken)

Op dinsdag 21 mei gaan we weer cupcakes bakken. vanaf 19u tot 22u

We bakken vanille en chocolade cupcakes

We maken de swiss meringue botercreme als basistopping.

We gebruiken verschillende spuitmondjes, en leren verschillende toefjes spuiten.

We gaan hiervan verschillende toppings maken, verschillende smaken.

Je gaat na afloop naar huis met 6 heerlijke cupcakes!! 

Tijdens de workshop is er drank en versnapering voorzien, alsook een schort.

Adres: Keuken van de lokalen van de Brouwerij te Weelde