De taarten zijn gemaakt van een heerlijk luchtige biscuit, waarbij u kan kiezen tussen vanille of chocolade. Ze worden gevuld met een vulling waarbij u kan kiezen uit het assortiment. De fondanttaarten worden standaard afgesmeerd met chocolade ganache. ( lusten jullie niet graag chocolade, laat het me dan weten, dan kan ik ze ook met crème au beurre afsmeren). Driptaarten worden niet bekleed met de fondant, ze worden strak afgesmeerd met chocolade ganache of crème au beurre en bedruipt met een witte (eventueel gekleurd) chocolade ganache.

Cupcakes, cakepops en cakemagnums zijn verkrijgbaar in vanille of chocolade. 

 

 

Soorten vulling voor de taarten:

  • Bavarois van aardbei
  • Bavarois van frambozen
  • Chocomousse
  • Witte chocomousse (eventueel met aardbeien binnen het seizoen)
  • Banketbakkersroom met jam (en aardbeien in het seizoen)
  • Banketbakkersroom met chocolade
  • Vanille crème au beurre met jam ( en aardbeien in het seizoen
  • Vanille crème au beurre met chocolade
  • Chocolade crème au beurre
  • Mocca crème au beurre
  • Oreocrème
  • Buenocrème

Toppings voor cupcakes:

  • Versiering met fondant
  • toef vanillecrème
  • toef moccacrème
  • toef chocoladecrème
  • toef speculooscrème
  • toef oreocrème
  • toef buenocrème

cupcakes kunnen gevuld worden met chocolade ganache of jam. (meerprijs van 0.50ct per stuk)

Cupcakes kunnen verlekkerd worden met een pipetje likeur (meerprijs van 1€ per stuk)